Wie ben ik?

 

Hallo, mijn naam is Mariska Rijksen.

Ik bied coaching aan kinderen, ouders en volwassenen. Samen gaan wij op ontdekkingsreis. Uitgaande van uw kwaliteiten en mogelijkheden.

 

Na een aantal jaren te hebben gewerkt als verpleegkundige, heb ik de overstap naar het maatschappelijk werk gemaakt. Een baan die ik nog steeds met veel plezier en trots uitvoer.  Toch ontstond steeds meer het gevoel, iets op te starten waar ik datgene kon gaan doen op mijn manier. Dat betekende zoeken, onderzoeken, en ervaren. Luisteren naar je gevoel. Best een spannende ontdekkingsreis, maar wat ben ik blij die ontdekkingsreis te hebben gemaakt!

Nu mag ik als kindercoach en maatschappelijk werker samen met kinderen, ouders en volwassenen op ontdekkingsreis gaan. 

Te blijven daar bij wat er is!

Mijn doel is dan ook om kind, ouder en volwassenen tot bloei te laten komen. Dus bent u bereid om samen op ontdekkingsreis te gaan? Te onderzoeken wat er nodig is om jezelf weer fijner te voelen?

 

Dan ontmoet ik jullie graag!

 

Hartelijke groet,

Mariska Rijksen