Wie ben ik?

 

Hallo, mijn naam is Mariska Rijksen.

 

Samenwonend en moeder van twee mooie stoere jongens, van 13 en 9 jaar.

Na een aantal jaren te hebben gewerkt als verpleegkundige, heb ik de overstap naar het maatschappelijk werk gemaakt. Een baan die ik met veel plezier en trots uitvoer.  Toch ontstond steeds meer het gevoel, iets op te starten waar ik datgene kon gaan doen op mijn manier. Dat betekende zoeken, onderzoeken, en ervaren. Luisteren naar je gevoel. Best een spannende ontdekkingsreis, maar wat ben ik blij die ontdekkingsreis te hebben gemaakt!

Nu mag ik als kindercoach samen met de kinderen en de ouders op ontdekkingsreis gaan. 

Te blijven daar bij wat er is, en dat kan zijn bij het kind, maar ook bij de ouder!

Mijn doel is dan ook om samen met u uw kind tot bloei te laten komen. Dus bent u bereid om samen met uw kind op ontdekkingsreis te gaan? Te onderzoeken wat er nodig is om jezelf weer fijner te voelen?

 

Dan ontmoet ik jullie graag!

 

Hartelijke groet,

Mariska Rijksen